We help the world growing since 1983

SHAOXING SUOLI TEXTILE CO., LTD

Kami ngan ukur yakin yén produk kualitas luhur mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mayar deui para nasabah.

SHAOXING SUOLInyaéta grup bisnis anu ngagabungkeun pabrik sareng penjualan.kami husus dina poliéster tinggi aisan webbing, aisan buleud tur ratchet dasi handap, urang teu ngan boga basa produksi sorangan, tapi ogé profésional kalayan prosés ékspor sakabeh.sahingga bisa nawiskeun konsumén urang Jeung rentang pinuh purchasing sevice ti china.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable.Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami