We help the world growing since 1983

50mm 5ton Lashing Tali Poliéster Ratchet Dasi Turun

Katerangan pondok:

1. rubak: 50mm
2.Webbing megatkeun Kakuatan: 6400kg
3. Beban Gawé: 2500 kg
4.Assembly megatkeun Kakuatan: 5000 kg
5. Faktor Kasalametan: 2: 1
6.Webbing Warna: Konéng / Oranyeu / Biru / Héjo
7.Ratchet ngaitkeun: 2 "x5t ratchet ngaitkeun
8. tungtung fittings: 2 ″x5t Double J Hooks
9. Ukuran diobral panas: 5m, 6m, 8m, 10m, 12m


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tali ratchet, ogé dingaranan ratchet cargo lashing strap digunakeun pikeun ngabeungkeut beban bari ngangkut, mindahkeun atanapi mindahkeun.Aranjeunna geus ngaganti tali jute tradisional, ranté sarta kawat dipaké pikeun transportasi jeung rupa-rupa aplikasi sejenna.Hal ieu loba dipaké dina transportasi kayaning kargo mengikat, kargo lashing, mengikat jeung ngerek treuk timer saving.SUOLI Ratchet dasi handap tali dijieunna tina kualitas luhur 100% poliéster tali webbing, datang jeung ratchet na fittings tungtung, dijieun nurutkeun EN12195- 2.disatujuan ku TUV kalawan GS certificates.They sadia dina rupa badag tina konfigurasi tina ratchets béda rupa-rupa Kamampuh sarta fittings tungtung.

Tali ratchet kami populer sabab gampang dikencangkeun sareng dileupaskeun.Kantun mungkus webbing sabudeureun kargo, saluyukeun kana ukuran, lajeng eupan deui kana mandrel of ratchet pikeun ngamankeun pageuh.
Tali Ratchet umumna dianggo pikeun ngabuntel unit, ogé pikeun ngabeungkeut beban pikeun treuk datar sareng pengiriman barang.Éta hadé pikeun ngamankeun beban atanapi kanggo aplikasi anu langkung hampang, sapertos ngahijikeun barang-barang sareng ngamankeun tutup dina kotak sareng wadah.Kusabab Tali Ratchet kami anu awét pisan gaduh tingkat regang anu rendah, aranjeunna umumna dianggo pikeun ngamankeun kargo dina kaayaan jalan anu bergelombang, turbulén sareng dina kaayaan cuaca anu berangin.Tali Ratchet kami bakal ngamankeun alat-alat, alat-alat rumah tangga, perabotan, sareng sajabana, nalika mindahkeun atanapi angkot.
Mesen Straps Ratchet anjeun ayeuna ti SUOLI kalawan harga affordable.

Rincian produk

000

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

c6a29b99

aplikasi produk

ratchet STRAPS

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali