We help the world growing since 1983

Tentang Kami

Tentang Kami

SHAOXING SUOLInyaéta grup bisnis anu ngagabungkeun pabrik sareng penjualan.kami husus dina poliéster tinggi aisan webbing, aisan buleud tur ratchet dasi handap, urang teu ngan boga basa produksi sorangan, tapi ogé profésional kalayan prosés ékspor sakabeh.sahingga bisa nawiskeun konsumén urang Jeung rentang pinuh purchasing sevice ti china.

Base produksi urang geus diadopsi garis manufaktur digital.kami dibawa kana parabot impor canggih tur geus dimekarkeun ku departemen teknis urang sorangan.urang bisa janji "manufaktur gancang", "produksi akurat" jeung "pangiriman timely".manufaktur urang mastikeun luyu jeung standar béda tina rupa-rupa produk.sareng sistem pamariksaan sareng uji ku pabrik sareng perusahaan perdagangan luar negeri tiasa ngajamin kualitas produk dugi ka paling ageung.

Ngan yakin yén "Produk kualitas luhur mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mayar palanggan."Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun pikeun tanggung jawab ngahasilkeun,

pasar utama urang kaasup AS, Kanada, Australia, Singapura, Rusia jeung nagara Éropa lianna.

HTB1CxWhLXXXXXbEXXXXq6xXXXXXx.jpg_350x350
HTB1GpdSLXXXXXXraXXXq6xXXXXXS.jpg_350x350
HTB1LE5bLXXXXXacXpXXq6xXFXXXT.jpg_350x350

Kami SHAOXING SUOLI TEXTILE CO., LTD mangrupakeun produsén dumasar propessional, specializing di pabrik jeung ékspor leuwih ti 12 taun, Cai mibanda total aréa wangunan 4000 méter pasagi.Ayeuna gaduh 60 karyawan, gaduh 50 mesin kelas munggaran sareng gaduh alat uji 100T.
Kami pabrik lokasina di Mashan, Paojiang, Shaoxing, Zhejiang Pro, Cina.Deukeut Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan ukur 30km, sareng 200km ka Bandara Internasional Pudong Shanghai.Angkot pisan merenah.

Sertipikat

Produk utama kami ngagaduhan rupa-rupa Sling Anyaman Datar Poliéster Tinggi, Sling Sintetis-Webbing Datar, Sling Anyaman Endless, Sling Bulat, Dasi Ratchet Turun (Tali Ratchet), Tali Tow / Winch, Lashing kargo, Sabuk Webbing Poliéster, Sabuk Webbing Poliéster, Wovenness webbing Strapping, Tali Komposit Poliéster, Hammock sareng saterasna ...
Sertipikat ku TUV-GS, ISO9001-2015.
Standar kualitas ku Standar Éropa sareng Standar Amérika, numutkeun EN1492-1 / EN1492-2 pikeun pasar Éropa sareng AS 1353.1 / AS 4497.1.1 pikeun pasar Australia.

He5ebc0603c0f458bb608d5948a53b4e5f

Pameran

Hfa7ef2339fa240d689186b33fad51cact (1)

Produk urang ékspor ka Éropa (UK utama sareng Jerman), Amérika Kalér, Austria, Rusia, Arab Saudi sareng kalolobaan nagara sanés.
Ieu salawasna- kami nyadiakeun konsumén jeung produk pangalusna, Harga paling kalapa, jasa kualitas pangalusna repay ka konsumén.
kami salawasna yakin - "Quality nyaeta kahirupan pabrik, kapuasan customer mangrupakeun tujuan unremitting urang".