We help the world growing since 1983

Taros Kami

SHAOXING SUOLI TEXTILE CO., LTD

Alamat

Jalan Zhenyuan, Zona Industri Paojiang, Kota Shaoxing

Telepon

+86 13757516321

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami