We help the world growing since 1983

Sleting sajajalan

  • Poliéster sajajalan webbing aisan

    Poliéster sajajalan webbing aisan

    Item No.SL060

    bahan:100% Poliéster, Lapisan Tunggal

    rubak: 60mm

    Panjangna: 2,5m

    Beurat: 0.75kg

    WLL: 2T

    Faktor Kasalametan: 7: 1 (Standar Salaku EN1492-1)

  • Poliéster sajajalan webbing aisan

    Poliéster sajajalan webbing aisan

    Item No.SL045

    Ngaran: Poliéster sajajalan webbing aisan

    bahan:100% Poliéster, Lapisan Tunggal

    rubak: 50mm

    Panjangna: 1,5m

    Beurat: 0.35kg

    WLL: 1.5T

    Faktor Kasalametan: 7: 1 (Standar Salaku EN1492-1)

  • Endless One Way Webbing Slings

    Endless One Way Webbing Slings

    Poliéster Endless Webbing Slings didamel tina 100% poliéster anyaman anu kuat, dirancang pikeun nanggung beban beurat sareng ngangkatna kalayan aman.Éta pisan tangguh, acan lightweight, sarta pohara serbaguna sabab bisa dipaké pikeun sababaraha aplikasi.
    Sling angkat kami dirancang pikeun ngalaksanakeun tugas angkat anjeun tanpa ruksak, elongasi anu rendah ngabantosan nahan beban tanpa résiko ngareureuwas.Éta nawiskeun alternatif kalayan régangan minimal sareng kakuatan tambihan pikeun padamelan khusus sareng genah tambihan.