We help the world growing since 1983

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun Pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik, urang gaduh kualifikasi pikeun ékspor.

Naon harga anjeun?

Numutkeun produk, gaya, kualitas, devide harga béda.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Sumuhun, Kami geus.Dina gumantung kana produk, sarta requests salajengna bisa disawalakeun.

What is the average lead time?

Biasana sakitar 20-30 dinten saatos deposit 30%.

Jenis padika pembayaran anjeun nampi?

T / T atanapi LC dina tetempoan.

Naon jaminan produk?

Kami nyayogikeun jaminan kualitas 1 taun pikeun kalolobaan produk.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?