We help the world growing since 1983

Kawajiban beurat anyaman ari Strapping

Katerangan pondok:

Tali poliéster anu hampang sareng merenah dianggo salaku produk anu aman, ekonomis pikeun ngabuntel sareng ngamankeun rupa-rupa barang dina seueur industri.Upami éta tatanén, landscaping, otomotif, percetakan, produk gedong cahaya, bahan bergelombang baling, daur ulang plastik sareng seueur deui, strapping tali kabeungkeut mangrupikeun solusi anu pangsaéna.
Tali anyaman gaduh anyaman horizontal sareng vertikal anu masihan kakuatan sareng kalenturan sareng ngajaga tegangan anu saé dina beban beurat.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Tali poliéster anu hampang sareng merenah dianggo salaku produk anu aman, ekonomis pikeun ngabuntel sareng ngamankeun rupa-rupa barang dina seueur industri.Upami éta tatanén, landscaping, otomotif, percetakan, produk gedong cahaya, bahan bergelombang baling, daur ulang plastik sareng seueur deui, strapping tali kabeungkeut mangrupikeun solusi anu pangsaéna.
Tali anyaman gaduh anyaman horizontal sareng vertikal anu masihan kakuatan sareng kalenturan sareng ngajaga tegangan anu saé dina beban beurat.
Aman, luar biasa kuat sareng aman bungkus gulungan kabel pikeun barang anu beurat sareng ageung
Tali tali poli ngagaduhan kakuatan anu sami sareng strapping baja kalayan kakuatan putus punjul 650 lbs.sarta edges lemes pikeun leuwih kaamanan
Anyaman tali poliéster gulungan strapping henteu karat sareng tahan cai
Tali tali tiasa dianggo sareng MUL-375 Cord strapping Tensioner sareng 1/2 "Strap Wire Buckle, sayogi dina bungkusan IDL
Woven Strapping Poly-Woven Strapping mangrupikeun produk anu ringan, sedengkeun tetep janten strapping tugas beurat.

spésifikasi:

13mm 16mm 19mm 25mm 2 Garis Beureum atawa bodas Poly Woven Strapping

dswqad

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

fac

aplikasi produk

ap

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali