We help the world growing since 1983

Datar anyaman aisan

  • Poliéster ngangkat / Datar Webbing aisan

    Poliéster ngangkat / Datar Webbing aisan

    Datar Webbing aisan biasana anyaman babarengan tina 100% poliéster nurutkeun BS EN-1492-1, kalawan puteran panon di boh tungtung, disebut oge aisan webbing atanapi webbing sintétik.Slings ieu bisa dijieun dina rupa-rupa panjang jeung rubak nepi ka 12 ton.nu boga kakuatan alus teuing pikeun babandingan beurat, tahan ka asam sarta lampu UV, sarta teu kapangaruhan ku gajih jeung minyak, gampang pikeun mariksa, ampir picilakaeun bébas pikeun pamaké, sagigireun aranjeunna warna disandi sarta gampang pikeun ngaidentipikasi rating kapasitas maranéhanana, nu. bisa ngurangan kasempetan kasalahan basajan, ku milih kapasitas lepat pikeun loads.They anu handily warna disandi sangkan anjeun terang kakuatan ngangkat pasti pakakas katuhu jauh.