We help the world growing since 1983

Warta

  • Kasalametan Beubeur Webbing supplier Syarat pikeun slings rengse

    Kasalametan Beubeur Webbing supplier Syarat pikeun slings rengse

    Sagala jinis angkat kalayan spésifikasi dilakukeun ku prosés anu béda, contona: sabuk angkat polipropilén nyaéta anu kami sebut sabuk angkat bodas, produk semi-rengse saatos spésifikasi anyaman pita dumasar kana klasifikasi anu béda, teras dilaksanakeun saluyu sareng differe. .
    Maca deui
  • Kaamanan Beubeur Webbing supplier Naon sabuk trailer

    Kaamanan Beubeur Webbing supplier Naon sabuk trailer

    Trailer sabuk ogé katelah sabuk ngerek, boga babaturan mobil bakal boga hiji, bisi tina darurat.Beubeur ngerek mobil mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngabéréskeun masalah mobil atanapi jip anu rusak, ruksak atanapi sunken.Desain husus tina hook galvanized ngajadikeun eta leuwih lumaku pikeun rupa-rupa kandaraan jeung ease ...
    Maca deui
  • Pangaweruh dasar asam sarta alkali ngangkat sabuk Poliéster Webbing Beubeur

    Pangaweruh dasar asam sarta alkali ngangkat sabuk Poliéster Webbing Beubeur

    Sabuk angkat asam-basa kakuatan tinggi (sabuk angkat polipropilén) mangrupikeun alat angkat anu idéal dina industri kimia.Beungeut nangtung filamén polipropilén lemes sareng bagian melintangna sirkular.Kauntungannana badag nyaéta tékstur lampu, dénsitas na 0.91g / cm3, mangrupakeun serat kimiawi umum ...
    Maca deui
  • Angkat datar kalayan rupa-rupa pangaweruh dasar Poliéster Webbing Beubeur

    Angkat datar kalayan rupa-rupa pangaweruh dasar Poliéster Webbing Beubeur

    Dibandingkeun sareng sabuk angkat anu fleksibel, sabuk angkat datar ngagaduhan lebar anu rada lega.Webbing datar dianyam ku alat tenun dina hiji waktos nganggo PES.Lebar jeung ketebalan tina webbing datar teu bisa dirobah kalawan bébas dina tahap engké.Anyaman pita sanggeus susunan warna ngahiji, hiji ...
    Maca deui
  • Naha serat sintétik ngangkat sabuk dipaké pikeun ngabersihan Webbing Slings

    Naha serat sintétik ngangkat sabuk dipaké pikeun ngabersihan Webbing Slings

    Paké bersih masalah ngeunaan serat sintétik ngangkat sabuk, ngangkat pabrik aisan méré pamadegan kitu, produk serat munggaran milik aisan consumable, Webbing Slings sarta pikeun ngangkat datar mawa ceuk karuksakan penampilan hartina beubeur belasungkawa geus ngahontal sarat tina besi tua, sarta ngangkat sabuk . ..
    Maca deui
  • Pamakéan cingcin bodas ngangkat sabuk Webbing Slings

    Pamakéan cingcin bodas ngangkat sabuk Webbing Slings

    Dina ngangkat hook kalawan obyék hoisting ieu dipaké pikeun nyandak kartu asuransi, sabab kartu on hook nu éféktif bisa nyegah sabuk ngangkat datar tina decoupling, sarta sway sahiji objék euweuh urusan badag sarta leutik, teu bisa megatkeun tina awak hook. internal, pamakéan angkat serat sintétik ...
    Maca deui
  • Sabuk Webbing nyambungkeun tensioner tinimbang kendang minyak hoisting tang pikeun ngangkat kendang minyak

    Sabuk Webbing nyambungkeun tensioner tinimbang kendang minyak hoisting tang pikeun ngangkat kendang minyak

    Sabuk angkat tiasa angkat drum minyak tapi kedah nengetan spésifikasi sareng modél sareng metode pamakean Nalika sabuk angkat datar henteu dianggo pikeun ngangkat kendang minyak, metode ngangkat tang angkat kendang minyak bakal ngancurkeun perawatan permukaan kendang, komo nabrak kana ir...
    Maca deui
  • Beubeur Webbing hoisting obyék ngangkat posisi titik pentingna

    Beubeur Webbing hoisting obyék ngangkat posisi titik pentingna

    Posisi tetep sareng metode sambungan tina titik angkat nangtukeun naha tonnage ageung sabuk angkat datar tiasa dilaksanakeun aman Sabuk Webbing Nalika nganggo sabuk angkat datar pikeun ngangkat objék, naha éta titik angkat luhur dina kerekan atanapi titik angkat handap disambungkeun dina...
    Maca deui
  • Webbing Slings supplier ngabalukarkeun ruksakna sabuk ngangkat datar

    Webbing Slings supplier ngabalukarkeun ruksakna sabuk ngangkat datar

    Sabuk angkat datar mangrupikeun jinis sabuk angkat anu biasa dianggo dina kahirupan urang.Sabuk angkat datar bakal ruksak dina prosés panggunaan.Naon sababna ruksakna sabuk angkat datar?1. Hal ieu mindeng overloaded dina prosés pamakéan.Beban kerja 5 ton nyaéta angkat langkung ti 5 ton barang, Urang ...
    Maca deui
  • Pemasok Anyaman Sling: Klasifikasi Slings fleksibel

    Pemasok Anyaman Sling: Klasifikasi Slings fleksibel

    aisan fléksibel dibagi kana fléksibel ganda aisan ngaitkeun jeung fléksibel aisan buleud, beban badag tiasa 300 ton, Webbing Slings supplier panjang éféktif bisa 80, faktor kaamanan umumna dipaké 6:1.Sling fléksibel didamel tina 100% PES.Inti bantalan batin dikurilingan ku inf ...
    Maca deui