We help the world growing since 1983

Pangaweruh dasar asam sarta alkali ngangkat sabuk Poliéster Webbing Beubeur

Sabuk angkat asam-basa kakuatan tinggi (sabuk angkat polipropilén) mangrupikeun alat angkat anu idéal dina industri kimia.Beungeut nangtung filamén polipropilén lemes sareng bagian melintangna sirkular.Kauntungannana badag nyaéta tékstur lampu, dénsitas na 0.91g / cm3, mangrupakeun serat kimia umum tina variétas dénsitas lampu.Filamén industri dianyam kana pita semi-rengse ku alat tenun sakali sareng sabuk angkat didamel ku téknik manufaktur anu béda.

Alatan sipat lalawanan asam jeung alkali alus bahan kimia umum, sajaba asam nitrat kentel, soda caustic kentel, bisa nolak sagala zat asam sarta alkali.Ku alatan éta, éta cocog pikeun nyaring bahan, bahan bungkusan, produk palapis, produk plastik, parabot mesin, pipa na pipelines sanggeus anti korosi na moisturizing.Sanajan kitu, sanajan mibanda asam alus sarta lalawanan basa, tapi lalawanan lampu na, résistansi panas goréng, gampang sepuh, teu ironing.Sanajan kitu, sipat anti sepuh bisa ningkat ku nambahkeun agén anti sepuh dina prosés spinning.Salaku tambahan, insulasi listrik serat polipropilén saé.Saatos nempatkeun maju titik saran urang, asam sarta alkali hoisting sabuk teu dianjurkeun pikeun digawé di hawa kabuka pikeun lila.Abdi ngarepkeun éta tiasa ngabantosan anjeun.Poliéster Webbing Beubeur

Ieu mangrupakeun jenis parabot ngangkat, nurutkeun metoda ngangkat dibagi jadi dua rupa: horizontal ngangkat ngangkat beurat jeung nangtung ngangkat tang beurat.Tang angkat horizontal hPoliéster Webbing BeubeurAve ciri sebaran horizontal ngangkat, éta dina operasi, bubuka tina tang angkat horizontal bakal pop kaluar, clamped dina obyék nongkrong, disassembly, kudu objék beurat dina taneuh, euweuh beban, nyabut spreader nu.Gambar angkat nyaéta kieu:

Tang plat baja gantung vertikal sareng alat ngonci diri, karya anu tiasa dipercaya.speed clamping, efisiensi gawé tinggi.Gampang dianggo, henteu aya pangropéa.Poliéster Webbing Beubeur

https://www.suoliwebbing.com/polyester-webbing-belt-for-car-seat-belt-product/

Pancegahan pikeun tang plat baja:

1. Pilih tang ngangkat luyu nurutkeun beurat tur ketebalan tina pelat baja.Dilarang overload dina tonnage

2. Dina pamakéan sabenerna, kudu aya gap antara pelat baja jeung taneuh, sarta gap kudu rada leuwih badag batan ketebalan handap pelat baja.

3. Sateuacan ngangkat, pariksa naha ujung pelat baja deukeut ka handap awak clamp

4. Tetep tingkat plat baja nalika ngangkat

5. Dina prosés transportasi, pelat baja mastikeun dilarang tina tabrakan jeung dampak

6. Nalika transporting pelat baja, ulah nangtung dina handap atawa ngaliwatan obyék

7. Ulah make on objék lian ti pelat baja

8. Teu bisa dipaké pikeun objék kalawan karasa tinggi (kateuasanana objék ngagantung teu bisa leuwih luhur batan karasa rahang)

9. Upami barang angkat macét ku karat, minyak, cet sareng benda asing anu sanés, aranjeunna kedah dipupus sateuacan nganggo tang angkat.

10. Ngangkat hawa luhureun 150 ° atawa handap -20 ° teu bisa dipaké

11. Operasi gantung sareng pamasangan kedah dilaksanakeun ku jalma anu mumpuni pikeun operasi gantung sareng pemasangan.

12. Sateuacan nganggo, pariksa naha tang pelat baja gembleng sareng tiasa dianggo normal, teras dianggo saatos mariksa


waktos pos: Sep-19-2022