We help the world growing since 1983

Angkat datar kalayan rupa-rupa pangaweruh dasar Poliéster Webbing Beubeur

Dibandingkeun sareng sabuk angkat anu fleksibel, sabuk angkat datar ngagaduhan lebar anu rada lega.Webbing datar dianyam ku alat tenun dina hiji waktos nganggo PES.Lebar jeung ketebalan tina webbing datar teu bisa dirobah kalawan bébas dina tahap engké.Pita anyaman sanggeus susunan hasil ngahijikeun Tatar warna, nurutkeun lebar tonnage pikeun nyaluyukeun percetakan suhu luhur jeung mesin dyeing,Poliéster Webbing Beubeurlebar béda pita pikeun syarat suhu warna pemanasan teu sarua, dina mesin sarua jero hawa sabuk sarua langsung mangaruhan bédana warna.Tonnage béda tina pita bakal ditandaan ku kelir béda, ayeuna domestik bisa nganyatakeun warna wungu, héjo, konéng, kulawu, beureum, coklat, biru, oranyeu, hideung.Dina hambalan panungtungan jahit, metoda jahit ngangkat sabuk kalawan tonnage béda béda, sarta téhnologi manufaktur béda langsung mangaruhan masalah tegangan.Poliéster Webbing Beubeur

https://www.suoliwebbing.com/polyester-webbing-belt-for-car-seat-belt-product/

The fléksibel ngangkat sabuk disebut oge buleud ngangkat sabuk, nu dijieun ku téhnologi manufaktur unik tur utamana diwangun ku dua bagian: inti bearing jero tur casing luar.Éta didamel tina filamén industri poliéster kakuatan tinggi (PES).Inti bearing jero dikurilingan ku puteran tanpa wates pikeun ngabentuk bentuk sirkular.Poliéster Webbing BeubeurCasing luar dianyam ku PES nganggo alat tenun pikeun ngajagi inti bantalan tanpa gaya dina hiji waktos, anu ngan ukur bakal rarata dina dampak anu kuat.Karusakan anu disababkeun ku dampak sabuk angkat biasa biasa dina operasi angkat.Dina hal ieu, kauntungan tina sabuk angkat anu fleksibel ngirangan résiko ka tingkat anu handap.Nalika aisan ruksak parah, casing luar ruksak heula, anu ngingetkeun urang yén aisan teu tiasa dianggo deui… Data tina uji coba sareng kasalahan kami nunjukkeun yén karusakan internal henteu mungkin tanpa karusakan casing éksternal anu katingali, sareng éta lamun inti bearing internal megatkeun, eta bakal dideteksi ngaliwatan casing nu.


waktos pos: Sep-19-2022