We help the world growing since 1983

Tali komposit

  • PP komposit ari strapping Packing

    PP komposit ari strapping Packing

    ALL-IN-Hiji KOMPOSIT ari Strapping KIT ngawengku: 1 inci x 1312 suku komposit cord strapping roll kalawan kakuatan putus 1730 lbs, 8 inci x 8 ukuran inti inci;pak 500 beurat-tugas 1 inci tali kawat buckles kalawan palapis galvanized pikeun cekelan hadé kalawan ari komposit jeung tahan cuaca;P-472 cord strapping tensioner dirancang pikeun cekelan, tegangan jeung motong tali strapping (suku gripper boga géométri dirancang husus huntu pikeun kakuatan nyekel hadé kalawan strapping ari komposit; redesign cutter ngamungkinkeun pikeun motong tali strapping sanajan tanpa tegangan)
    UV, lembab jeung résistansi kimiawi: substitusi hébat pikeun banding baja nalika UV, Uap jeung lalawanan kimiawi strapping diperlukeun.Ieu salaku loba torek, gampang dibawa, kaamanan, ongkos-éféktif, jeung bahan ramah lingkungan.Sumawona, tali strapping henteu noda sareng gaduh kakuatan putus anu sabanding sareng baja, kusabab kamampuan nyerep shock.