We help the world growing since 1983

Poliéster Hammock Tangkal Straps

Katerangan pondok:

Kawajiban beurat Straps pikeun Hammock Suspension System Kit
FAST + EASY SETUP: Butuh kirang ti 1 menit pikeun nyetél ayunan sareng Foxelli Camping Hammock Straps, kalayan henteu peryogi knot rumit.Dua XL Hammock Straps kami nyayogikeun gantung anu aman antara titik jangkar anu jarakna langkung ti 20 suku.Éta tangkal ramah, sarta ogé bisa aman ngagantelkeun kana tulisan, batu badag, rak hateup, masts kapal, docks tur leuwih.Tali tangkal ayunan kami 100% cocog pikeun dianggo sareng tangkal ayunan.


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

Kawajiban beurat Straps pikeun Hammock Suspension System Kit
FAST + EASY SETUP: Butuh kirang ti 1 menit pikeun nyetél ayunan sareng Foxelli Camping Hammock Straps, kalayan henteu peryogi knot rumit.Dua XL Hammock Straps kami nyayogikeun gantung anu aman antara titik jangkar anu jarakna langkung ti 20 suku.Éta tangkal ramah, sarta ogé bisa aman ngagantelkeun kana tulisan, batu badag, rak hateup, masts kapal, docks tur leuwih.Tali tangkal ayunan kami 100% cocog pikeun dianggo sareng tangkal ayunan.
EXTRA LONG + ADJUSTABLE: Sistem gantung Hammock kalebet dua tali hammocking anu panjangna 20 suku digabungkeun sareng gaduh 40 puteran kantétan hammock + 2 loop kantétan tangkal total, ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun jangkungna ayunan anjeun sareng ngahontal sudut gantung anu sampurna.Panjang tambahan Straps ningkatkeun pilihan anjeun pikeun milarian lokasi idéal pikeun nempatkeun ayunan anjeun.
AMAN & DIPERCAYAI: Salawasna ngarasa aman sareng kit gantung SUOLI hammock.Unggal tali nahan nepi ka 1000 LBS (total 2000 LBS).Éta diwangun kalayan kapadetan anu luhur, 100% teu aya regang, tugas beurat, anyaman poliéster dijahit triple, anu ngajamin yén anjeun bakal tetep dina jangkungna anu sami sepanjang waktos, tanpa hariwang ngeunaan ragrag kana taneuh.Straps dirancang pikeun mangtaun-taun pamakean, tanpa aya tanda-tanda fraying.
RINGAN & PORTABLE: Set tali gantung tangkal hammock kalebet 2 tali hammock sareng gampang pas kana kantong mawa leutik anu kalebet.Sakabéh set ultralight sareng beuratna ngan 0,66 LBS, ngajantenkeun éta saé pikeun backpacking, hiking, kémping sareng perjalanan.Ieu kudu boga pikeun asesoris hammock anjeun & parabot kémping.Catetan: carabiners teu kaasup.
PEMBELIAN BEBAS RISIKO: Tong hariwang kaleungitan jandela 30 dinten Amazon.Kami nawiskeun 120 dinten, teu aya patarosan anu ditaroskeun deui sareng Garansi Hiji Taun.Upami - KANGGO ALASAN NAON - anjeun henteu resep, kami bakal mastikeun pikeun ngurus éta.Mésér kalawan kapercayaan!

Rincian Gambar

rinci (1)
rinci (2)
rinci (3)
rinci (4)

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

fac

aplikasi produk

aplikasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali