We help the world growing since 1983

Poliéster ngangkat / Datar Webbing aisan

Katerangan pondok:

Datar Webbing aisan biasana anyaman babarengan tina 100% poliéster nurutkeun BS EN-1492-1, kalawan puteran panon di boh tungtung, disebut oge aisan webbing atanapi webbing sintétik.Slings ieu bisa dijieun dina rupa-rupa panjang jeung rubak nepi ka 12 ton.nu boga kakuatan alus teuing pikeun babandingan beurat, tahan ka asam sarta lampu UV, sarta teu kapangaruhan ku gajih jeung minyak, gampang pikeun mariksa, ampir picilakaeun bébas pikeun pamaké, sagigireun aranjeunna warna disandi sarta gampang pikeun ngaidentipikasi rating kapasitas maranéhanana, nu. bisa ngurangan kasempetan kasalahan basajan, ku milih kapasitas lepat pikeun loads.They anu handily warna disandi sangkan anjeun terang kakuatan ngangkat pasti pakakas katuhu jauh.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

SUOLI mangrupakeun produsén webbing sintétik profésional, bisa nyadiakeun simpléks, duplex, sarta multi-ply slings web sintétik, kalawan wates beban kerja aman ti 1ton ka 12 ton kalawan faktor kaamanan ti 5:1 nepi ka 8:1 sadia.

Fitur & Aplikasi:

Sadaya aisan disandi warna, ngaidentipikasi wates beban kerja anu relevan
Individual dilabélan nyatakeun nomer aisan, bahan, panjangna, tanggal pabrik jeung sagala informasi kaamanan relevan.
Sadaya kelim bantalan beban dijahit ku warna benang anu kontras kana aisan, pikeun ngagampangkeun prosedur pamariksaan.

PERHATOSAN:

1.The slings kedah nyingkahan ngarugikeun tina alat seukeut nalika ngangkat barang.
2.You bisa nambahkeun kulit atawa poliéster dina lapisan luar slings ngajaga eta nalika ngangkat barang.
3. Pernah make aisan jeung Karuksakan atawa defects.
4. Ngan make aisan jeung idéntifikasi jelas.
5.Dilarang mengikat cangreud tina aisan atawa link kalawan cangreud a.Anjeun kudu numbu aisan jeung sapotong nyambungkeun katuhu.
6. Ngan make aisan jeung idéntifikasi jelas.
7.Before pamakéan, pariksa kerja wates beban, panjang sarta posisi gawe.
8. Pernah ngagunakeun slings handapeun -40 ° C Atawa leuwih ti 100 ° C.
Upami Anjeun gaduh kabetot dina Webbing Slings, mangga ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep, kami mantuan Anjeun tur Anjeun bisnis tumuwuh tur suksés.

Parameter produk

Poliéster Alungan Bulat/Astip Bulat/Asah Anyaman Angkat/Amparan anyaman datar

SLING WEBBING datar

1 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

5 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

2 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

6 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

3 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

8 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

4 Ton Datar Webbing aisan

SLING WEBBING datar

10 Ton Datar Webbing aisan

Rincian produk

Watesan Beban Gawé - Beban Seragam ka EN1492-1

202201051542161
555

Item No

/ Warna

Jalur Coded

Worraja Beban Wates

Angkat Lempeng

Dicekek Angkat β

0°-7°

45°-60°

7°-45°

45°-60°

Faktor/WLL(KG)

1.0-removebg-sawangan

1.0-removebg-sawangan

0.8-removebg-sawangan

2-removebg-sawangan

1-removebg-sawangan

1.4-removebg-sawangan

 1-removebg-sawangan

SL01warna (1)

WLL 1T

1.000

800

2.000

1.400

1.000

700

500

SL02warna (2)

WLL 2T

2.000

1.600

4.000

2.800

2.000

1.400

1.000

SL03warna (3)

WLL 3T

3.000

2.400

6.000

4.200

3.000

2.100

1.500

SL04warna (4)

WLL4T

4,000

3.200

8.000

5.600

4.000

2.800

2.000

SL05warna (5)

WLL 5T

5.000

4.000

10.000

7.000

5.000

3.500

2.500

SL06warna (6)

WLL 6T

6.000

4.800

12.000

8.400

6.000

4.200

3.000

SL08warna (9)

WLL 8T

8.000

6.400

16.000

11.200

8.000

5.600

4.000

SL10warna (8)

WLL 10T

10.000

8,000

20.000

14,000

10.000

7.000

5.000

SL12warna (7)

WLL 12T

12.000

9.600

24.000

16.800

12.000

8.400

6.000

SL15warna (7)

WLL 15T

15.000

12.000

30.000

21.000

15.000

10.500

7.500

SL20warna (7)

WLL 20T

20.000

16.000

40.000

28.000

20.000

14.000

10.000

SL25warna (7)

WLL 25T

25.000

20.000

50.000

35.000

25.000

17.500

12.500

SL30warna (7)

WLL 30T

30.000

24.000

60.000

42.000

30.000

21.000

15.000

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

c6a29b99

aplikasi produk

anyaman

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali