We help the world growing since 1983

Poliéster Babak aisan

Katerangan pondok:

Sling buleud tiasa dibabawa sareng fléksibel, tapi aranjeunna nawiskeun panyalindungan anu langkung saé pikeun beban nalika angkat sareng nurunkeun, aranjeunna didamel tina benang serat poliéster kakuatan tinggi anu nyumponan standar BS EN 1492-2, aranjeunna sayogi dina lebar sareng warna anu béda, nu bisa gampang ngaidentipikasi beban kerja aman tur panjangna ti 1 nepi ka 12 méter sarta faktor kaamanan nyaéta 7 warna disandi wates beban kerja, ti 1tonne mun 10 ton na luhur.Éta idéal pikeun ngangkat objék anu mulus, digosok, sareng ciri silinder, sareng henteu tiasa nyababkeun karusakan.The loop sajajalan tina slings buleud nyadiakeun ditahan cuk leuwih hadé tur titik tekanan tina beban bisa tetep robah, Ieu hadé tetep tungtung.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Suoli teh supplier aisan babak pangalusna di Cina, teu ngan nawarkeun aisan buleud EN1492-2, tapi ogé manufactures aisan buleud nurutkeun ASME pikeun pasar AS jeung standar AS4497 pikeun pasar Australia.

Fitur & Aplikasi:

Sadaya aisan disandi warna, ngaidentipikasi wates beban kerja anu relevan
Individual dilabélan nyatakeun nomer aisan, bahan, panjangna, tanggal pabrik jeung sagala informasi kaamanan relevan.
Sadaya kelim bantalan beban dijahit ku warna benang anu kontras kana aisan, pikeun ngagampangkeun prosedur pamariksaan.
Slings bisa dijieun pikeun sagala panjangna husus pikeun nyocogkeun sagala aplikasi.

PERHATOSAN:

1.The slings kedah nyingkahan ngarugikeun tina alat seukeut nalika ngangkat barang.
2. Anjeun tiasa nambahkeun kulit atawa poliéster dina lapisan luar slings ngajaga eta nalika ngangkat barang.
3. Pernah make aisan jeung Karuksakan atawa defects.
4. Ngan make aisan jeung idéntifikasi jelas.
5. Ngan make aisan jeung idéntifikasi jelas.
6.Before pamakéan, pariksa kerja wates beban, panjang sarta posisi gawe.
7. Pernah ngagunakeun slings handapeun -40 ° C Atawa leuwih ti 100 ° C.
Upami Anjeun gaduh kabetot dina Babak Slings, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep, kami mantuan Anjeun tur Anjeun bisnis tumuwuh tur suksés.

Rincian produk

SLING BULAT

1 Ton Babak aisan

SLING BULAT

5 Ton Babak aisan

SLING BULAT

2Ton Babak aisan

SLING BULAT

6 Ton Babak aisan

SLING BULAT

3 Ton Babak aisan

SLING BULAT

8 Ton Babak aisan

SLING BULAT

4 Ton Babak aisan

SLING BULAT

10 Ton Babak aisan

Parameter produk

Poliéster Alungan Bulat/Astip Bulat/Asah Anyaman Angkat/Amparan anyaman datar

Watesan Beban Gawé - Beban Seragam ka EN1492-2

202201051542161
555

Item No

/ Warna

Jalur Coded

Worraja Beban Wates

Angkat Lempeng

Dicekek Angkat β

0°-7°

45°-60°

7°-45°

45°-60°

Faktor/WLL(KG)

1.0-removebg-sawangan

1.0-removebg-sawangan

0.8-removebg-sawangan

2-removebg-sawangan

1-removebg-sawangan

1.4-removebg-sawangan

 1-removebg-sawangan

SL01warna (1)

WLL 1T

1.000

800

2.000

1.400

1.000

700

500

SL02warna (2)

WLL 2T

2.000

1.600

4.000

2.800

2.000

1.400

1.000

SL03warna (3)

WLL 3T

3.000

2.400

6.000

4.200

3.000

2.100

1.500

SL04warna (4)

WLL4T

4,000

3.200

8.000

5.600

4.000

2.800

2.000

SL05warna (5)

WLL 5T

5.000

4.000

10.000

7.000

5.000

3.500

2.500

SL06warna (6)

WLL 6T

6.000

4.800

12.000

8.400

6.000

4.200

3.000

SL08warna (9)

WLL 8T

8.000

6.400

16.000

11.200

8.000

5.600

4.000

SL10warna (8)

WLL 10T

10.000

8,000

20.000

14,000

10.000

7.000

5.000

SL12warna (7)

WLL 12T

12.000

9.600

24.000

16.800

12.000

8.400

6.000

SL15warna (7)

WLL 15T

15.000

12.000

30.000

21.000

15.000

10.500

7.500

SL20warna (7)

WLL 20T

20.000

16.000

40.000

28.000

20.000

14.000

10.000

SL25warna (7)

WLL 25T

25.000

20.000

50.000

35.000

25.000

17.500

12.500

SL30warna (7)

WLL 30T

30.000

24.000

60.000

42.000

30.000

21.000

15.000

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

c6a29b99

aplikasi produk

anyaman

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali