We help the world growing since 1983

sabuk webbing poliéster pikeun sabuk korsi mobil

Katerangan pondok:

● 5 yard |2 rubak inci |HIDEUNG |Hadé pisan mun éta ngagunakeun hardware 2″ kalayan webbing poliéster ieu.Anyaman kana standar internasional antara 47mm jeung 49mm rubak.(Jumlah panel bisa rupa-rupa)
● pamakéan OUTDOOR |Idéal pikeun aplikasi outdoor, ieu téh kudu-kudu keur proyék-proyék nu bakal ditinggalkeun di elemen.Éta ogé gampang dianggo kusabab kalenturanna.
● tugas beurat |Strapping poliéster closeout kami didamel tina tugas beurat, bahan kualitas.Mibanda ketebalan kira .047″ atawa 1.21mm kandel
● FUNGSIONAL |Lemes mun kabaran, webbing poliéster ieu gampang pikeun digawe sareng fléksibel.Cukup serbaguna pikeun dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi.
● PERTANYAAN?|Tim layanan palanggan kami anu ramah di dieu pikeun ngabantosan!Punten wartosan kami ngeunaan patarosan anu anjeun gaduh ngeunaan produk kami.
1. Beban gawé anjeun menta
2. Warna: sakumaha pamundut anjeun.
3. pakét: 50 ~ 100m / roll, dina karton jeung pak Usuk kaamanan


Rincian produk

Tag produk

Bungkusan & Pangiriman

Packing: 100m / roll Ukuran karton luar: 43 * 43 * 36cm
Pangiriman: 30 dinten

Masang sabuk korsi: NO.SL-304BC-1 Kakuatan ≥25KN
Warna Hideung Beureum Oranyeu Blue Gren Gray Panjang 3200mm ngumpul.Atawa sakumaha pamundut
Moder Numbe Car Sabuk Kasalametan Bahan Utama poliéster 45 # maok ABS
Bahan Webbing 100% Poliéster Tinggi Ngalereskeun Tipe 3 Titik
Webbing Ukuran 47X1.15mm Total Panjang 3000(Panjang Sisi)+(Pondok Sisi) mm / atawa Customer Re
Paket Angkutan Warna Box Jero, Karton Luar
Spésifikasi 3200mm Panjang Dagang Suoli
Asal Zhenjiang HS Code 8708210000

Rincian Gambar

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

fac

aplikasi produk

aplikasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali