We help the world growing since 1983

Poliéster Webbing Beubeur

  • sabuk webbing poliéster pikeun sabuk korsi mobil

    sabuk webbing poliéster pikeun sabuk korsi mobil

    ● 5 yard |2 rubak inci |HIDEUNG |Hadé pisan mun éta ngagunakeun hardware 2″ kalayan webbing poliéster ieu.Anyaman kana standar internasional antara 47mm jeung 49mm rubak.(Jumlah panel bisa rupa-rupa)
    ● pamakéan OUTDOOR |Idéal pikeun aplikasi outdoor, ieu téh kudu-kudu keur proyék-proyék nu bakal ditinggalkeun di elemen.Éta ogé gampang dianggo kusabab kalenturanna.
    ● tugas beurat |Strapping poliéster closeout kami didamel tina tugas beurat, bahan kualitas.Mibanda ketebalan kira .047″ atawa 1.21mm kandel
    ● FUNGSIONAL |Lemes mun kabaran, webbing poliéster ieu gampang pikeun digawe sareng fléksibel.Cukup serbaguna pikeun dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi.
    ● PERTANYAAN?|Tim layanan palanggan kami anu ramah di dieu pikeun ngabantosan!Punten wartosan kami ngeunaan patarosan anu anjeun gaduh ngeunaan produk kami.
    1. Beban gawé anjeun menta
    2. Warna: sakumaha pamundut anjeun.
    3. pakét: 50 ~ 100m / roll, dina karton jeung pak Usuk kaamanan

  • Poliéster Webbing Pikeun Lashing Sabuk Kargo

    Poliéster Webbing Pikeun Lashing Sabuk Kargo

    Ngaran produk: Kakuatan tinggi poliéster webbing sabuk webbing pikeun kaamanan
    Bahan: 100% benang Poliéster kakuatan tinggi
    Lebar: 25mm, 38mm, 50mm, 75mm, 100mm
    Panjangna: 100m atanapi panjangna ngaropéa
    Kakuatan putus: 0.5T ~ 10T
    Packing: Dipak kalawan gantungan plastik, atawa kantong pe + kartu sirah
    Warna: Beureum, Konéng, Bule, Oranyeu, Hideung atawa warna ngaropéa
    Catetan: pesenan OEM anu katampa
    Sampel: Sampel wilujeng sumping sareng waktos nuju dina 7 dinten
    Pangiriman: 30 dinten saatos deposit 30%.
    Baku: EN12195-2:2000 AS/NZS 4380-2001

  • Luar kémping Hammock Tangkal Straps

    Luar kémping Hammock Tangkal Straps

    Lebar: Ti 20mm nepi ka 100mm
    Kakuatan megatkeun: 200KG-12500KG
    Bahan: Poliéster
    Warna: Warna naon waé
    Panjangna: Salaku pamundut

  • Poliéster Webbing Beubeur Pikeun Ngangkat

    Poliéster Webbing Beubeur Pikeun Ngangkat

    Ngeunaan Poliéster Webbing:
    1.Material: 100% tenacity tinggi benang poliéster industri
    2. WLL: 1T 2T 3T 4T 5T 6T 8T 10T 12T
    3. Ungu Héjo Konéng Gray Beureum Blue Oranyeu
    4. Cahaya, lemes, awét, non-konduktif, tahan korosi sareng koefisien kaamanan anu luhur
    5. Luyu sareng Standar Éropa EN 1492-1: 2000 sareng Standar Cina GB / T8521-1997
    6. The elongation of aisan teu leuwih ti 7%
    7. Suhu gawé dibasajankeun -40?C- 100?C

  • Poliéster webbing Beubeur lashing Straps

    Poliéster webbing Beubeur lashing Straps

    DESKRIPSI PRODUK Ngeunaan Poliéster Webbing: 1.Bahan: 100% benang poliéster industri tenacity tinggi 2. WLL: 1T 2T 3T 4T 5T 6T 8T 10T 12T 3. Ungu Héjo Konéng Gray Beureum Biru Oranyeu 4. Lampu, lemes, awét, non- conductive , tahan korosi jeung koefisien kaamanan tinggi 5. Akur jeung Standar Éropa EN 1492-1: 2000 jeung Standar Cina GB / T8521-1997 6. The elongation of aisan teu leuwih ti 7% 7. Suhu gawé Bulan ti -40? C- 100?C PEMAKAIAN: * Tali pengikat ratchet * Tali pengikat...