We help the world growing since 1983

Anyaman Strapping

  • Kawajiban beurat anyaman ari Strapping

    Kawajiban beurat anyaman ari Strapping

    Tali poliéster anu hampang sareng merenah dianggo salaku produk anu aman, ekonomis pikeun ngabuntel sareng ngamankeun rupa-rupa barang dina seueur industri.Upami éta tatanén, landscaping, otomotif, percetakan, produk gedong cahaya, bahan bergelombang baling, daur ulang plastik sareng seueur deui, strapping tali kabeungkeut mangrupikeun solusi anu pangsaéna.
    Tali anyaman gaduh anyaman horizontal sareng vertikal anu masihan kakuatan sareng kalenturan sareng ngajaga tegangan anu saé dina beban beurat.

  • Poliéster Anyaman Lashing strapping

    Poliéster Anyaman Lashing strapping

    Woven Strapping Poly-Woven Strapping mangrupikeun produk anu ringan, sedengkeun tetep janten strapping tugas beurat.