We help the world growing since 1983

PP komposit ari strapping Packing

Katerangan pondok:

ALL-IN-Hiji KOMPOSIT ari Strapping KIT ngawengku: 1 inci x 1312 suku komposit cord strapping roll kalawan kakuatan putus 1730 lbs, 8 inci x 8 ukuran inti inci;pak 500 beurat-tugas 1 inci tali kawat buckles kalawan palapis galvanized pikeun cekelan hadé kalawan ari komposit jeung tahan cuaca;P-472 cord strapping tensioner dirancang pikeun cekelan, tegangan jeung motong tali strapping (suku gripper boga géométri dirancang husus huntu pikeun kakuatan nyekel hadé kalawan strapping ari komposit; redesign cutter ngamungkinkeun pikeun motong tali strapping sanajan tanpa tegangan)
UV, lembab jeung résistansi kimiawi: substitusi hébat pikeun banding baja nalika UV, Uap jeung lalawanan kimiawi strapping diperlukeun.Ieu salaku loba torek, gampang dibawa, kaamanan, ongkos-éféktif, jeung bahan ramah lingkungan.Sumawona, tali strapping henteu noda sareng gaduh kakuatan putus anu sabanding sareng baja, kusabab kamampuan nyerep shock.


Rincian produk

Tag produk

KOMPOSIT VS WOVEN CORD STRAPPING: Tali komposit langkung kaku tibatan anyaman tali sareng langkung gampang dipasihan handapeun palet.Dijieun tina serat poliéster, nyiptakeun salah sahiji produk strapping non-logam pangkuatna anu sayogi kalayan daya tahan anu kuat.Hébat dianggo sareng MUL-SB Flexible Pallet Strap Feeder
Stasiun kerja anu berprestasi tinggi: Kit tali komposit kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun damel strapping volume tinggi.Dimaksudkeun pikeun pallets banding jeung bungkusan beurat ngamankeun sakuliah multitude industri (beban lega, kaca rangkep, pipa, billet logam, ingots, kayu, batu, spools, bata, blok busa, jsb).solusi dipercaya jeung ongkos-éféktif
STRAPPING Kits Pikeun Sadayana Kabutuhan Anjeun: Kami nawiskeun solusi strapping bungkusan anu béda-béda anu kalebet produk strapping anu tos dipilih anu tiasa dianggo babarengan.Standar - kit serbaguna sareng affordable pikeun karya volume sedeng.PRO - kit strapping profésional sareng alat Teknika MUL (Teknika mangrupikeun produsén premium, 75% tina alat Teknika MUL anu dijual di 2010 masih beroperasi di pasar) pikeun karya strapping volume tinggi sareng intensif.Pamungkas - kit strapping sareng alat kombinasi 3-in-1 anu tegangan, segel, sareng motong tali.Ieu mangrupikeun solusi anu paling éfisién sareng ngahémat waktos
TENTANG IDL PACKAGING: Pendekatan anu tanggung jawab sareng merhatikeun kana sadaya kabutuhan palanggan mangrupikeun prinsip utama jasa kami.Kami ngahargaan konsumén urang sareng ngan ukur nawiskeun produk bungkusan anu dipilih sacara saksama sareng disatujuan ku para ahli bungkusan.Saleresna kami nganggo produk ieu nyalira nalika bungkusan sareng minuhan pesenan

Rincian Gambar

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

fac

aplikasi produk

daswd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali