We help the world growing since 1983

Produk

  • Tali winch kalawan ranté jangkar

    Tali winch kalawan ranté jangkar

    Item No.2030L

    Ngaran: Tali winch kalawan ranté jangkar

    Ukuran: 4x35'

    Beurat: 3.9kgs-4kgs

  • 100mm 10t Ratchet Dasi Turun Jeung Double J Hook

    100mm 10t Ratchet Dasi Turun Jeung Double J Hook

    Item No.RT22

    Ngaran: 100mm 10t Ratchet Dasi Turun Jeung Double J Hook

    BS: 10 T

    Faktor Kasalametan 2:1

    Rubak: 100mm (4)

    Panjangna: 9M (Salaku pamundut)

    Beurat: 7,4 kg

    Katerangan: 4 webbing poliéster dirawat, tugas beurat 4ratchet ngaitkeun, megatkeun kakuatan 10t (10000kg)

  • Poliéster sajajalan webbing aisan

    Poliéster sajajalan webbing aisan

    Item No.SL060

    bahan:100% Poliéster, Lapisan Tunggal

    rubak: 60mm

    Panjangna: 2,5m

    Beurat: 0.75kg

    WLL: 2T

    Faktor Kasalametan: 7: 1 (Standar Salaku EN1492-1)

  • Poliéster sajajalan webbing aisan

    Poliéster sajajalan webbing aisan

    Item No.SL045

    Ngaran: Poliéster sajajalan webbing aisan

    bahan:100% Poliéster, Lapisan Tunggal

    rubak: 50mm

    Panjangna: 1,5m

    Beurat: 0.35kg

    WLL: 1.5T

    Faktor Kasalametan: 7: 1 (Standar Salaku EN1492-1)

  • Tali towing

    Tali towing

    Item No.2022G

    Nama: Tali pengikat

    bahan:100% Poliéster

    lebar: 60mm (atawa ngaropéa)

    Panjangna: 6m (atanapi disaluyukeun)

    Beurat: 2000g

    kakuatan megatkeun: 11 t

  • Poliéster ngangkat / Datar Webbing aisan

    Poliéster ngangkat / Datar Webbing aisan

    Datar Webbing aisan biasana anyaman babarengan tina 100% poliéster nurutkeun BS EN-1492-1, kalawan puteran panon di boh tungtung, disebut oge aisan webbing atanapi webbing sintétik.Slings ieu bisa dijieun dina rupa-rupa panjang jeung rubak nepi ka 12 ton.nu boga kakuatan alus teuing pikeun babandingan beurat, tahan ka asam sarta lampu UV, sarta teu kapangaruhan ku gajih jeung minyak, gampang pikeun mariksa, ampir picilakaeun bébas pikeun pamaké, sagigireun aranjeunna warna disandi sarta gampang pikeun ngaidentipikasi rating kapasitas maranéhanana, nu. bisa ngurangan kasempetan kasalahan basajan, ku milih kapasitas lepat pikeun loads.They anu handily warna disandi sangkan anjeun terang kakuatan ngangkat pasti pakakas katuhu jauh.

  • Poliéster Babak aisan

    Poliéster Babak aisan

    Sling buleud tiasa dibabawa sareng fléksibel, tapi aranjeunna nawiskeun panyalindungan anu langkung saé pikeun beban nalika angkat sareng nurunkeun, aranjeunna didamel tina benang serat poliéster kakuatan tinggi anu nyumponan standar BS EN 1492-2, aranjeunna sayogi dina lebar sareng warna anu béda, nu bisa gampang ngaidentipikasi beban kerja aman tur panjangna ti 1 nepi ka 12 méter sarta faktor kaamanan nyaéta 7 warna disandi wates beban kerja, ti 1tonne mun 10 ton na luhur.Éta idéal pikeun ngangkat objék anu mulus, digosok, sareng ciri silinder, sareng henteu tiasa nyababkeun karusakan.The loop sajajalan tina slings buleud nyadiakeun ditahan cuk leuwih hadé tur titik tekanan tina beban bisa tetep robah, Ieu hadé tetep tungtung.

  • sabuk webbing poliéster pikeun sabuk korsi mobil

    sabuk webbing poliéster pikeun sabuk korsi mobil

    ● 5 yard |2 rubak inci |HIDEUNG |Hadé pisan mun éta ngagunakeun hardware 2″ kalayan webbing poliéster ieu.Anyaman kana standar internasional antara 47mm jeung 49mm rubak.(Jumlah panel bisa rupa-rupa)
    ● pamakéan OUTDOOR |Idéal pikeun aplikasi outdoor, ieu téh kudu-kudu keur proyék-proyék nu bakal ditinggalkeun di elemen.Éta ogé gampang dianggo kusabab kalenturanna.
    ● tugas beurat |Strapping poliéster closeout kami didamel tina tugas beurat, bahan kualitas.Mibanda ketebalan kira .047″ atawa 1.21mm kandel
    ● FUNGSIONAL |Lemes mun kabaran, webbing poliéster ieu gampang pikeun digawe sareng fléksibel.Cukup serbaguna pikeun dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi.
    ● PERTANYAAN?|Tim layanan palanggan kami anu ramah di dieu pikeun ngabantosan!Punten wartosan kami ngeunaan patarosan anu anjeun gaduh ngeunaan produk kami.
    1. Beban gawé anjeun menta
    2. Warna: sakumaha pamundut anjeun.
    3. pakét: 50 ~ 100m / roll, dina karton jeung pak Usuk kaamanan

  • 50mm 5ton Lashing Tali Poliéster Ratchet Dasi Turun

    50mm 5ton Lashing Tali Poliéster Ratchet Dasi Turun

    1. rubak: 50mm
    2.Webbing megatkeun Kakuatan: 6400kg
    3. Beban Gawé: 2500 kg
    4.Assembly megatkeun Kakuatan: 5000 kg
    5. Faktor Kasalametan: 2: 1
    6.Webbing Warna: Konéng / Oranyeu / Biru / Héjo
    7.Ratchet ngaitkeun: 2 "x5t ratchet ngaitkeun
    8. tungtung fittings: 2 ″x5t Double J Hooks
    9. Ukuran diobral panas: 5m, 6m, 8m, 10m, 12m

  • Kawajiban beurat anyaman ari Strapping

    Kawajiban beurat anyaman ari Strapping

    Tali poliéster anu hampang sareng merenah dianggo salaku produk anu aman, ekonomis pikeun ngabuntel sareng ngamankeun rupa-rupa barang dina seueur industri.Upami éta tatanén, landscaping, otomotif, percetakan, produk gedong cahaya, bahan bergelombang baling, daur ulang plastik sareng seueur deui, strapping tali kabeungkeut mangrupikeun solusi anu pangsaéna.
    Tali anyaman gaduh anyaman horizontal sareng vertikal anu masihan kakuatan sareng kalenturan sareng ngajaga tegangan anu saé dina beban beurat.