We help the world growing since 1983

Ratchet Dasi Turun

  • 100mm 10t Ratchet Dasi Turun Jeung Double J Hook

    100mm 10t Ratchet Dasi Turun Jeung Double J Hook

    Item No.RT22

    Ngaran: 100mm 10t Ratchet Dasi Turun Jeung Double J Hook

    BS: 10 T

    Faktor Kasalametan 2:1

    Rubak: 100mm (4)

    Panjangna: 9M (Salaku pamundut)

    Beurat: 7,4 kg

    Katerangan: 4 webbing poliéster dirawat, tugas beurat 4ratchet ngaitkeun, megatkeun kakuatan 10t (10000kg)

  • 50mm 5ton Lashing Tali Poliéster Ratchet Dasi Turun

    50mm 5ton Lashing Tali Poliéster Ratchet Dasi Turun

    1. rubak: 50mm
    2.Webbing megatkeun Kakuatan: 6400kg
    3. Beban Gawé: 2500 kg
    4.Assembly megatkeun Kakuatan: 5000 kg
    5. Faktor Kasalametan: 2: 1
    6.Webbing Warna: Konéng / Oranyeu / Biru / Héjo
    7.Ratchet ngaitkeun: 2 "x5t ratchet ngaitkeun
    8. tungtung fittings: 2 ″x5t Double J Hooks
    9. Ukuran diobral panas: 5m, 6m, 8m, 10m, 12m