We help the world growing since 1983

Pamulihan Heavy Duty Tow Strap

Katerangan pondok:

Service Kandaraan Tipe ATV
Ukuran: 3" x 20" (30')
Bahan: 100% Benang Poliéster Tinggi
Warna: Héjo / Konéng / Oranyeu / Hideung
Merk: Gecasc / Suoli
BS: 30000LBS


Rincian produk

Tag produk

PANJELASAN PRODUK

Hiji Sadaya-Dina-Hiji Solusi Pamulihan: Tangkal Saver Winch serbaguna kami tiasa dianggo salaku Tali Tow, Tali Pamulihan, Tali Tangkal Saver, atanapi Tali Ekstensi Winch;ngawengku kantong gudang gunana pikeun nyocogkeun sagala suplai towing anjeun sarta hook merenah tur dasi loop pikeun ngajaga sagalana dina urutan
Tackle Tugas Towing Tangguh: Kalayan 45K lbs MBS masif (Kakuatan Break Minimum) sareng 15K lbs WLL (Wates Beban Gawé), tali tangguh ieu mangrupikeun alat penting pikeun off-roaders, tanaga darurat, patani atanapi saha waé anu peryogi ngangkut barang beurat.
Gelung Dikuatkeun sareng Leungeun Pelindung: Tungtung ganda-web-loop ageung kami dilapis sareng dikuatkeun pikeun sanggup tahan tegangan tinggi sareng ngagem anu lumangsung dina titik sambungan sareng tahan uji waktos.
Desain Unggul, Sadaya-Cuaca: Dijieun ku anyaman tabung poliéster anu unik, tali kami anu paling hampang, paling kuat, sareng paling fleksibel di industri sareng tiasa nahan beban ekstrim sareng suhu ekstrim (-40 ° F dugi ka 215 ° F)
Katengtreman Pikiran: Sadaya Produk GearAmerica kalebet Garansi Gantian Panggantian Hirup-Bebas Repot-industri kami.

Inpo produk

Item kritis pikeun sagala enthusiast off-jalan nyaéta tali ngerek kualitas alus.The Ridge Ryder 30000LBS Tow Strap gaduh beban kerja anu aman tina 15000LBS anu ngajantenkeun idéal pikeun dianggo sareng kendaraan luar jalan anu ageung.Teu kawas tali snatch atanapi tali recovery, tali ngerek dirancang pikeun ngerek kandaraan leuwih jarak sabalikna saukur recovering wahana dina hiji move.Kusabab panjangna 20'atanapi 30', tali webbed poliéster lega 75mm ngajaga jarak anu cukup antara mobil anu ditarik sareng mobil anu ditarik, tanpa nyéépkeun jurang anu ageung.
Fitur
Beban kerja anu aman tina 15000LBS sareng galur pegatna 30000LBS
75mm x 20'or 30' poliéster webbing resists abrasion jeung karuksakan UV
tungtung bertulang pikeun sambungan aman ka kandaraan

Ngeunaan ITEM ieu

Solusi Pamulihan Al-In-One: Winch Tangkal Saver serbaguna kami tiasa dianggo salaku Tali Tow, Tali Pamulihan, Tali Tangkal Saver, atanapi Tali Ekstensi Winch;ngawengku kantong neundeun gunana pikeun ft sadaya suplai towing anjeun sarta hook merenah tur dasi lop pikeun ngajaga sagalana dina urutan
Tackle Tugas Towing Tangguh: Kalayan 45K lbs MBS (Kakuatan Break Minimum) sareng 15K lbs WL (Wates Beban Gawé), tali ruggedstrap ieu mangrupikeun alat penting pikeun off-roaders, tanaga darurat, patani atanapi saha waé anu peryogi ngangkut barang beurat.
Gelung anu Dikuatkeun sareng Lengan Pelindung: Tungtung ganda-web-loop ageung kami dilapis sareng dikuatkeun pikeun sanggup tahan tegangan sareng ngagem anu luhur anu lumangsung dina titik sambungan sareng tahan uji waktos.
ASuperior, AllWeather Design: Dijieun ku anyaman tabung poliéster anu unik, tali kami anu paling hampang, paling kuat, sareng paling fleksibel dina industri sareng tiasa nahan beban ekstrim sareng suhu ekstrim (-40 ° F dugi ka 215 ° F)
Katengtreman Pikiran: Sadaya Produk GearAmerica kalebet Garansi Gantian Panggantian Hirup-Bebas Repot-industri kami.

Rincian Gambar

Sertipikat

sertipikat

Gambar pabrik

pabrik

aplikasi produk

ddfesw

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali