We help the world growing since 1983

Sleting buleud

  • Poliéster Babak aisan

    Poliéster Babak aisan

    Sling buleud tiasa dibabawa sareng fléksibel, tapi aranjeunna nawiskeun panyalindungan anu langkung saé pikeun beban nalika angkat sareng nurunkeun, aranjeunna didamel tina benang serat poliéster kakuatan tinggi anu nyumponan standar BS EN 1492-2, aranjeunna sayogi dina lebar sareng warna anu béda, nu bisa gampang ngaidentipikasi beban kerja aman tur panjangna ti 1 nepi ka 12 méter sarta faktor kaamanan nyaéta 7 warna disandi wates beban kerja, ti 1tonne mun 10 ton na luhur.Éta idéal pikeun ngangkat objék anu mulus, digosok, sareng ciri silinder, sareng henteu tiasa nyababkeun karusakan.The loop sajajalan tina slings buleud nyadiakeun ditahan cuk leuwih hadé tur titik tekanan tina beban bisa tetep robah, Ieu hadé tetep tungtung.